woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man (79) zwaargewond na aanrijding met scootmobiel Schiedamsedijk Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 79-jarige man uit Rotterdam is woensdagmiddag zwaargewond geraakt toen hij over wilde steken bij een zebrapad op de Schiedamsedijk. Het slachtoffer werd in in zijn scootmobiel geschept door een 82-jarige automobilist uit Middelburg. Hij raakte dusdanig zwaargewond dat hij buiten bewustzijn was en gereanimeerd moest worden door de toegesnelde hulpdiensten. Na ongeveer een half uur is de man onder politiebegeleiding in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De politie heeft de Schiedamsedijk ten tijde van het ongeval en sporenonderzoek in de richting van de Coolsingel afgesloten voor het verkeer. De bestuurder van de personenauto is aangehouden en meegenomen voor verhoor naar het politiebureau. Hier zal hij een verklaring moeten afleggen wat er precies is gebeurd. Getuigen van het ongeval kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0231 IMG_0229 IMG_0227 IMG_0224 IMG_0222 IMG_0221 IMG_0220

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -