Automobilist gewond na éénzijdig ongeval Boomdijk Klaaswaal

donderdag 19 juni 2014 09:45

Klaaswaal – Op donderdagochtend 19 juni is een automobilist de macht over het stuur verloren op de boomdijk in Klaaswaal. De bestuurder heeft nog geprobeerd te remmen maar kon niet voorkomen dat hij tegen een kleine boom aan de andere kant van dijk omhoog schoot om vervolgens op zijn kop naast de dijk terecht te komen.

De bestuurder is door de ambulance mee genomen naar het ziekenhuis. Het opgeroepen mobiel medisch team is onderweg afgezegd.

Foto’s : Ferry Krauweel

klaaswaal1 klaaswaal2 klaaswaal3 klaaswaal6 klaaswaal7

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Automobilist gewond na éénzijdig ongeval Boomdijk Klaaswaal
Schrijver:

 

 

Klaaswaal – Op donderdagochtend 19 juni is een automobilist de macht over het stuur verloren op de boomdijk in Klaaswaal. De bestuurder heeft nog geprobeerd te remmen maar kon niet voorkomen dat hij tegen een kleine boom aan de andere kant van dijk omhoog schoot om vervolgens op zijn kop naast de dijk terecht te komen.

De bestuurder is door de ambulance mee genomen naar het ziekenhuis. Het opgeroepen mobiel medisch team is onderweg afgezegd.

Foto’s : Ferry Krauweel

klaaswaal1 klaaswaal2 klaaswaal3 klaaswaal6 klaaswaal7

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!