Bestuurder van scooter gepakt na achtervolging Schiedam

donderdag 19 juni 2014 15:34


Schiedam – Een 21-jarige scooterrijder is woensdagavond in zijn kladden gegrepen na een achtervolging. De jongen onttrok zich aan aan een rijbewijscontrole op de Koemarkt en ging er met hoge snelheid vandoor. Direct gingen onder andere motorrijders in de achtervolging.  In de buurt van de Boylestraat kon de verdachte worden klemgereden.

Bij deze actie kwam zowel de jongeman ten val als een motorrijder. Na een korte achtervolging te voet kon hij worden aangehouden. De politie onderzoekt waarom de man zich aan de controle onttrok. Bij het incident raakte er niemand gewond.

Foto : TWitter C_Koopmans Wijkagent Schiedam Centrum

achtervoling-schiedam-18-06-14

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bestuurder van scooter gepakt na achtervolging Schiedam
Schrijver:

 

 


Schiedam – Een 21-jarige scooterrijder is woensdagavond in zijn kladden gegrepen na een achtervolging. De jongen onttrok zich aan aan een rijbewijscontrole op de Koemarkt en ging er met hoge snelheid vandoor. Direct gingen onder andere motorrijders in de achtervolging.  In de buurt van de Boylestraat kon de verdachte worden klemgereden.

Bij deze actie kwam zowel de jongeman ten val als een motorrijder. Na een korte achtervolging te voet kon hij worden aangehouden. De politie onderzoekt waarom de man zich aan de controle onttrok. Bij het incident raakte er niemand gewond.

Foto : TWitter C_Koopmans Wijkagent Schiedam Centrum

achtervoling-schiedam-18-06-14

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!