maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Bestuurder van scooter gepakt na achtervolging Schiedam

- advertentie -


Schiedam – Een 21-jarige scooterrijder is woensdagavond in zijn kladden gegrepen na een achtervolging. De jongen onttrok zich aan aan een rijbewijscontrole op de Koemarkt en ging er met hoge snelheid vandoor. Direct gingen onder andere motorrijders in de achtervolging.  In de buurt van de Boylestraat kon de verdachte worden klemgereden.

Bij deze actie kwam zowel de jongeman ten val als een motorrijder. Na een korte achtervolging te voet kon hij worden aangehouden. De politie onderzoekt waarom de man zich aan de controle onttrok. Bij het incident raakte er niemand gewond.

Foto : TWitter C_Koopmans Wijkagent Schiedam Centrum

achtervoling-schiedam-18-06-14

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -