Buurtonderzoek na misdrijf Putselaan Rotterdam

donderdag 19 juni 2014 15:51

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag een buurtonderzoek gedaan na de moord op de 58-jarige Arjan Autar aan de Putselaan. De politie heeft eerder deze week al voorbijgangers aangesproken, agenten zijn donderdag bij buurtbewoners in de omgeving aan de deuren gegaan. Na een brand in een woning aan de Putselaan op 10 juni werd het stoffelijke overschot van de man gevonden.

Brandweerlieden hadden het vuur echter snel onder controle, leden van de Forensische Opsporing verrichten uitgebreid onderzoek in de woning. Inmiddels werken er 25 rechercheurs aan de zaak om het misdrijf op te lossen.

Fotos : 

IMG_1039gp

 

0 reacties

Buurtonderzoek na misdrijf Putselaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag een buurtonderzoek gedaan na de moord op de 58-jarige Arjan Autar aan de Putselaan. De politie heeft eerder deze week al voorbijgangers aangesproken, agenten zijn donderdag bij buurtbewoners in de omgeving aan de deuren gegaan. Na een brand in een woning aan de Putselaan op 10 juni werd het stoffelijke overschot van de man gevonden.

Brandweerlieden hadden het vuur echter snel onder controle, leden van de Forensische Opsporing verrichten uitgebreid onderzoek in de woning. Inmiddels werken er 25 rechercheurs aan de zaak om het misdrijf op te lossen.

Fotos : 

IMG_1039gp

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!