woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Buurtonderzoek na misdrijf Putselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag een buurtonderzoek gedaan na de moord op de 58-jarige Arjan Autar aan de Putselaan. De politie heeft eerder deze week al voorbijgangers aangesproken, agenten zijn donderdag bij buurtbewoners in de omgeving aan de deuren gegaan. Na een brand in een woning aan de Putselaan op 10 juni werd het stoffelijke overschot van de man gevonden.

Brandweerlieden hadden het vuur echter snel onder controle, leden van de Forensische Opsporing verrichten uitgebreid onderzoek in de woning. Inmiddels werken er 25 rechercheurs aan de zaak om het misdrijf op te lossen.

Fotos : 

IMG_1039gp

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -