woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Inbrekersduo aangehouden na inbraak bedrijfspand Schuttevaerweg Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam
De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee inbrekers aangehouden. Rond half drie kreeg de politie de melding dat er ingebroken werd in een bedrijfspand aan de Schuttevaerweg. Bij aankomst sloegen ze op de vlucht, maar ver kwamen ze niet want ze konden op de Horvathweg in de kraag worden gevat.

De politie hield een 25-jarige Rotterdammer en een 27-jarige man met onbekende woonplaats aan. Na onderzoek in het pand bleek dat er buiten computers waren klaargezet om mee te nemen. Een pandbeheerder heeft de apparatuur weer naar binnen gebracht en voor afdichting gezorgd. Het duo zit tot op heden nog vast.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -