Inbrekersduo aangehouden na inbraak bedrijfspand Schuttevaerweg Rotterdam

donderdag 19 juni 2014 12:02


Rotterdam
De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee inbrekers aangehouden. Rond half drie kreeg de politie de melding dat er ingebroken werd in een bedrijfspand aan de Schuttevaerweg. Bij aankomst sloegen ze op de vlucht, maar ver kwamen ze niet want ze konden op de Horvathweg in de kraag worden gevat.

De politie hield een 25-jarige Rotterdammer en een 27-jarige man met onbekende woonplaats aan. Na onderzoek in het pand bleek dat er buiten computers waren klaargezet om mee te nemen. Een pandbeheerder heeft de apparatuur weer naar binnen gebracht en voor afdichting gezorgd. Het duo zit tot op heden nog vast.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Inbrekersduo aangehouden na inbraak bedrijfspand Schuttevaerweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam
De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twee inbrekers aangehouden. Rond half drie kreeg de politie de melding dat er ingebroken werd in een bedrijfspand aan de Schuttevaerweg. Bij aankomst sloegen ze op de vlucht, maar ver kwamen ze niet want ze konden op de Horvathweg in de kraag worden gevat.

De politie hield een 25-jarige Rotterdammer en een 27-jarige man met onbekende woonplaats aan. Na onderzoek in het pand bleek dat er buiten computers waren klaargezet om mee te nemen. Een pandbeheerder heeft de apparatuur weer naar binnen gebracht en voor afdichting gezorgd. Het duo zit tot op heden nog vast.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!