Man (79) bezwijkt aan verwondingen na ongeval Schiedamsedijk Rotterdam

donderdag 19 juni 2014 14:52

Rotterdam – De 79-jarige Rotterdamse man die gisteren zwaargewond raakte na een ongeval op de Schiedamsedijk is woensdagavond aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer reed met zijn scootmobiel in de richting van de Coolsingel. Ter hoogte van de Ketelaarsstraat wilde de man oversteken doormiddel van het zebrapad te gebruiken. Een automobilist zag hem over het hoofd en schepte de man in zijn scootmobiel.

De hulpdiensten hebben de man ter plekke nog gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij echter diezelfde avond nog. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. De 82-jarige bestuurder van de auto is door de politie gehoord en heeft slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0224

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (79) bezwijkt aan verwondingen na ongeval Schiedamsedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De 79-jarige Rotterdamse man die gisteren zwaargewond raakte na een ongeval op de Schiedamsedijk is woensdagavond aan zijn verwondingen overleden. Het slachtoffer reed met zijn scootmobiel in de richting van de Coolsingel. Ter hoogte van de Ketelaarsstraat wilde de man oversteken doormiddel van het zebrapad te gebruiken. Een automobilist zag hem over het hoofd en schepte de man in zijn scootmobiel.

De hulpdiensten hebben de man ter plekke nog gereanimeerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij echter diezelfde avond nog. De politie is op zoek naar getuigen van het ongeval. De 82-jarige bestuurder van de auto is door de politie gehoord en heeft slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0224

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!