Twee agenten gewond nadat man zichzelf in brand steekt Voorburg

donderdag 19 juni 2014 15:20
Foto : Dennis Vervoorn


Voorburg –
Een 39-jarige verwarde man uit Rijswijk is zwaargewond geraakt nadat hij zich op de Rozenboomlaan in brand trachtte te steken. Agenten die snel ter plaatse waren zagen dat de man bij een woning op de deur aan het bonken was, hierop overgoot zichzelf met benzine uit een jerrycan en had een aansteker in zijn hand.

Agenten probeerden de man direct te overmeesteren, waarbij fysiek geweld en pepperspray werd toegepast. Echter zag de man nog de kans om zichzelf alsnog in brand te zetten. Waarop ook de agenten die met de man aan het worstelen waren gewond raakten aan hand, arm en been.

Om zichzelf in veiligheid te brengen lieten ze man even voor wat het is, waarop hij de straat op de rende. Toegesnelde agenten van een ander team hebben de man met brandblussers weten te blussen. Meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team hebben de man gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij had onder andere ernstige brandwonden opgelopen.

De twee agenten konden na behandeling door het ambulancepersoneel hun dienst weer hervatten. De politie gaat een onderzoek instellen waarom de man zichzelf in brand wilde steken. Getuigen van het incident kunnen zich melden bij de politie en slachtofferhulp.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee agenten gewond nadat man zichzelf in brand steekt Voorburg
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 


Voorburg –
Een 39-jarige verwarde man uit Rijswijk is zwaargewond geraakt nadat hij zich op de Rozenboomlaan in brand trachtte te steken. Agenten die snel ter plaatse waren zagen dat de man bij een woning op de deur aan het bonken was, hierop overgoot zichzelf met benzine uit een jerrycan en had een aansteker in zijn hand.

Agenten probeerden de man direct te overmeesteren, waarbij fysiek geweld en pepperspray werd toegepast. Echter zag de man nog de kans om zichzelf alsnog in brand te zetten. Waarop ook de agenten die met de man aan het worstelen waren gewond raakten aan hand, arm en been.

Om zichzelf in veiligheid te brengen lieten ze man even voor wat het is, waarop hij de straat op de rende. Toegesnelde agenten van een ander team hebben de man met brandblussers weten te blussen. Meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team hebben de man gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij had onder andere ernstige brandwonden opgelopen.

De twee agenten konden na behandeling door het ambulancepersoneel hun dienst weer hervatten. De politie gaat een onderzoek instellen waarom de man zichzelf in brand wilde steken. Getuigen van het incident kunnen zich melden bij de politie en slachtofferhulp.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!