zondag, juni 26, 2022
21 C
Rotterdam
zondag 26 juni 2022

Twee agenten gewond nadat man zichzelf in brand steekt Voorburg

- advertentie -


Voorburg –
Een 39-jarige verwarde man uit Rijswijk is zwaargewond geraakt nadat hij zich op de Rozenboomlaan in brand trachtte te steken. Agenten die snel ter plaatse waren zagen dat de man bij een woning op de deur aan het bonken was, hierop overgoot zichzelf met benzine uit een jerrycan en had een aansteker in zijn hand.

Agenten probeerden de man direct te overmeesteren, waarbij fysiek geweld en pepperspray werd toegepast. Echter zag de man nog de kans om zichzelf alsnog in brand te zetten. Waarop ook de agenten die met de man aan het worstelen waren gewond raakten aan hand, arm en been.

Om zichzelf in veiligheid te brengen lieten ze man even voor wat het is, waarop hij de straat op de rende. Toegesnelde agenten van een ander team hebben de man met brandblussers weten te blussen. Meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team hebben de man gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Hij had onder andere ernstige brandwonden opgelopen.

De twee agenten konden na behandeling door het ambulancepersoneel hun dienst weer hervatten. De politie gaat een onderzoek instellen waarom de man zichzelf in brand wilde steken. Getuigen van het incident kunnen zich melden bij de politie en slachtofferhulp.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,233VolgersVolg
- advertentie -