woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Kleine brand in keuken café Oud Verlaat Rottekade Zevenhuizen [VIDEO]

- advertentie -

Zevenhuizen – Op vrijdag 20 juni heeft er kleine brand gewoed in de keuken van café Oud Verlaat aan de Rottekade. Een aanwezig personeelslid heeft nog geprobeerd om de brand die ontstond in een oververhitte frituurpan te blussen. Dit had echter geen resultaat waardoor de brandweer met spoed ter plaatse kwam om de brand alsnog uit te maken.

De brandweer had het vuur snel onder controle en heeft het pand geventileerd. het aanwezige personeel is door ambulancepersoneel gecontroleerd op rookinhalatie. Het is niet bekend of ze naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De schade in het pand lijkt vooralsnog mee te vallen.

Foto’s : Joëy Heijstek Video: Jeffrey Jacobs

IMG_0284 IMG_0285 IMG_0286 IMG_0291

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -