woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Man krijgt hartstilstand en klapt op paal IJsselmondse Randweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist die vanmorgen vroeg over de IJsselmondse Randweg reed kreeg tijdens de rit een hartstilstand. Doordat de auto onbestuurbaar werd klapte deze op een paal. Een passerende taxichauffeur zag het gebeuren en begon direct met reanimeren van het slachtoffer. Toegesnelde hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team hebben het reanimeren overgenomen.

Na korte tijd kreeg het slachtoffer weer een hartritme en is toen met spoed naar het ziekenhuis aan de overkant gebracht. Daar hebben medici zich over de man ontfermd. De taxichauffeur is hartelijk bedankt voor zijn eerste hulp poging. De auto van de man is afgesleept door een berger.

Foto’s : IJsselmondenieuws.nl

foto-1 foto-2

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -