Omkijkende scooterrijder komt ongelukkig ten val Bosdreef Rotterdam

vrijdag 20 juni 2014 19:18

Rotterdam – Op vrijdag 20 juni is een scooterrijder op de Bosdreef hard ten val gekomen nadat hij tijdens het rijden achter zich keek. Omdat de verwondingen van de man onbekend waren kwam een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse. Ter plaatse bleek de man aanspreekbaar te zijn waarop het Mobiel Medisch Team afgemeld werd.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter van de man meegenomen, agenten hebben ter plaatse een sporenonderzoek verricht. Ten tijde van het ongeval is het fietspad van de Bosdreef stad ingaand kort gestremd geweest.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4283 DSC_4287 DSC_4289 DSC_4290 DSC_4292 DSC_4293

 

0 reacties

Omkijkende scooterrijder komt ongelukkig ten val Bosdreef Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op vrijdag 20 juni is een scooterrijder op de Bosdreef hard ten val gekomen nadat hij tijdens het rijden achter zich keek. Omdat de verwondingen van de man onbekend waren kwam een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse. Ter plaatse bleek de man aanspreekbaar te zijn waarop het Mobiel Medisch Team afgemeld werd.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter van de man meegenomen, agenten hebben ter plaatse een sporenonderzoek verricht. Ten tijde van het ongeval is het fietspad van de Bosdreef stad ingaand kort gestremd geweest.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4283 DSC_4287 DSC_4289 DSC_4290 DSC_4292 DSC_4293

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!