woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Omkijkende scooterrijder komt ongelukkig ten val Bosdreef Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op vrijdag 20 juni is een scooterrijder op de Bosdreef hard ten val gekomen nadat hij tijdens het rijden achter zich keek. Omdat de verwondingen van de man onbekend waren kwam een Mobiel Medisch Team per traumahelikopter ter plaatse. Ter plaatse bleek de man aanspreekbaar te zijn waarop het Mobiel Medisch Team afgemeld werd.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de scooter van de man meegenomen, agenten hebben ter plaatse een sporenonderzoek verricht. Ten tijde van het ongeval is het fietspad van de Bosdreef stad ingaand kort gestremd geweest.

Foto’s : Joëy Heijstek

DSC_4283 DSC_4287 DSC_4289 DSC_4290 DSC_4292 DSC_4293

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -