49-jarige man uit Dordrecht aangehouden na verzenden kogelbrieven naar ambtenaren

zaterdag 21 juni 2014 23:33

Dordrecht – Op 18 juni heeft de politie een 49-jarige man uit Dordrecht aangehouden nadat hij zogenaamde kogelbrieven had verzonden naar ambtenaren van de Omgevingsdienst in Dordrecht. De politie werd door de ambtenaren gewaarschuwd waarna de recherche direct een uitgebreid onderzoek heeft gestart. De enveloppen waarin de brieven zaten werden onderzocht op DNA-sporen die naar de verdachte moest leiden.

Na het aantreffen van een DNA werd de man aangehouden, de rechter-commissaris heeft op 19 juni besloten de man voor acht dagen in bewaring te stellen. Waarom de man de kogelbrieven naar de ambtenaren heeft verstuurd is niet bekend, de politie zet het onderzoek naar het incident voort.

 

0 reacties

49-jarige man uit Dordrecht aangehouden na verzenden kogelbrieven naar ambtenaren
Schrijver:

 

 

Dordrecht – Op 18 juni heeft de politie een 49-jarige man uit Dordrecht aangehouden nadat hij zogenaamde kogelbrieven had verzonden naar ambtenaren van de Omgevingsdienst in Dordrecht. De politie werd door de ambtenaren gewaarschuwd waarna de recherche direct een uitgebreid onderzoek heeft gestart. De enveloppen waarin de brieven zaten werden onderzocht op DNA-sporen die naar de verdachte moest leiden.

Na het aantreffen van een DNA werd de man aangehouden, de rechter-commissaris heeft op 19 juni besloten de man voor acht dagen in bewaring te stellen. Waarom de man de kogelbrieven naar de ambtenaren heeft verstuurd is niet bekend, de politie zet het onderzoek naar het incident voort.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!