49-jarige man uit Dordrecht aangehouden na verzenden kogelbrieven naar ambtenaren

Date:

Share post:

Dordrecht – Op 18 juni heeft de politie een 49-jarige man uit Dordrecht aangehouden nadat hij zogenaamde kogelbrieven had verzonden naar ambtenaren van de Omgevingsdienst in Dordrecht. De politie werd door de ambtenaren gewaarschuwd waarna de recherche direct een uitgebreid onderzoek heeft gestart. De enveloppen waarin de brieven zaten werden onderzocht op DNA-sporen die naar de verdachte moest leiden.

Na het aantreffen van een DNA werd de man aangehouden, de rechter-commissaris heeft op 19 juni besloten de man voor acht dagen in bewaring te stellen. Waarom de man de kogelbrieven naar de ambtenaren heeft verstuurd is niet bekend, de politie zet het onderzoek naar het incident voort.

- Advertisement -

Gerelateerd