woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Jongen (14) aangehouden in onderzoek naar zedendelict Hardinxveld-Giessendam

- advertentie -

Hardinxveld-Giessendam : De politie heeft vrijdagmiddag een jongen van 14 aangehouden in verband met een onderzoek naar een zedenmisdrijf. De 14-jarigen is aangehouden op verdenking van het plegen van onzedelijke handelingen tegenover een meisje. Het slachtoffer speelde buiten met een jongetje in het Westerpark, de verdachte zou haar hier de bosjes hebben ingetrokken en hebben seksueel misbruikt.

Het onderzoek leidde tot de aanhouding van de 14-jarige verdachte, hij is aangehouden en is op het politiebureau in Dordrecht verhoord. Of de 14-jarige jongen ook daadwerkelijk onzedelijke handelingen met het meisje heeft verricht is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -