Jongen (14) aangehouden in onderzoek naar zedendelict Hardinxveld-Giessendam

zaterdag 21 juni 2014 23:28

Hardinxveld-Giessendam : De politie heeft vrijdagmiddag een jongen van 14 aangehouden in verband met een onderzoek naar een zedenmisdrijf. De 14-jarigen is aangehouden op verdenking van het plegen van onzedelijke handelingen tegenover een meisje. Het slachtoffer speelde buiten met een jongetje in het Westerpark, de verdachte zou haar hier de bosjes hebben ingetrokken en hebben seksueel misbruikt.

Het onderzoek leidde tot de aanhouding van de 14-jarige verdachte, hij is aangehouden en is op het politiebureau in Dordrecht verhoord. Of de 14-jarige jongen ook daadwerkelijk onzedelijke handelingen met het meisje heeft verricht is niet bekend.

 

0 reacties

Jongen (14) aangehouden in onderzoek naar zedendelict Hardinxveld-Giessendam
Schrijver:

 

 

Hardinxveld-Giessendam : De politie heeft vrijdagmiddag een jongen van 14 aangehouden in verband met een onderzoek naar een zedenmisdrijf. De 14-jarigen is aangehouden op verdenking van het plegen van onzedelijke handelingen tegenover een meisje. Het slachtoffer speelde buiten met een jongetje in het Westerpark, de verdachte zou haar hier de bosjes hebben ingetrokken en hebben seksueel misbruikt.

Het onderzoek leidde tot de aanhouding van de 14-jarige verdachte, hij is aangehouden en is op het politiebureau in Dordrecht verhoord. Of de 14-jarige jongen ook daadwerkelijk onzedelijke handelingen met het meisje heeft verricht is niet bekend.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!