woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Politie lost schoten bij aanhouding van verdachten Maaskade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie kreeg zaterdagochtend omstreeks half zeven de melding dat er een vrouw mishandeld en mogelijk verkracht zou worden op de Maaskade. Agenten gingen ter plaatse en troffen inderdaad een geëmotioneerde en verwarde vrouw aan aan. In haar buurt werd een auto aangetroffen met daarin een drie  jongeren. 

Bij het zien van de agenten zetten de jongeren het op een lopen en agenten zetten de achtervolging in. Drie verdachten konden aangehouden worden nadat er onder andere waarschuwingsschoten werden gelost. Een vierde verdachte werd aangehouden nadat diensthond Sanny hem op het spoor kwam. Bij het zien van de hond kwam de verdachte zelf uit de struiken. Bij het zoeken naar hem is er ook gebruik gemaakt van een politiehelikopter.

De politie heeft terplaatse een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Daarbij zijn op de van der Takstraat de kogelhulzen veiliggesteld en is de auto waar de jongeren in zaten afgesleept. De mannen een 23 en 24-jarige Rotterdammer, een 23-jarige Schiedammer en een 21-jarige man uit Harlingen zitten vast en worden verhoord. De vrouw is opgevangen door de politie en zal indien een mogelijk een verklaring moeten afleggen. Wat er precies is gebeurd is de politie nog aan het onderzoek.

Foto’s & Video : Jeffrey Jacobs

IMG_0298 IMG_0303 IMG_0304 IMG_0309 IMG_0311 IMG_0313 IMG_0314 IMG_0321 IMG_0329 IMG_0335 IMG_0294

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -