Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval Bantulaan Delft

zaterdag 21 juni 2014 12:44

Delft – Twee opzittende van een scooter zijn zaterdagmiddag door nog onbekende oorzaak tegen een boom op de Bantulaan geklapt. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurster van de tweewieler de macht over het stuur waarna zij tegen de boom reed, een Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter gealarmeerd om assistentie te verlenen.

Omdat ter plaatse gekomen ambulancepersoneel vaststelde dat het letsel bleek mee te vallen werd de traumahelikopter afgemeld, één van de opzittende is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de aanzienlijke klap raakte de tweede opzittende van de scooter niet gewond.

Foto’s : Anouk Krempel

IMG_4102 IMG_4105 IMG_4107 IMG_4109 IMG_4113

 

1 Reactie

  1. Fred Vellekoop

    Arme boom…

Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval Bantulaan Delft
Schrijver:

 

 

Delft – Twee opzittende van een scooter zijn zaterdagmiddag door nog onbekende oorzaak tegen een boom op de Bantulaan geklapt. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurster van de tweewieler de macht over het stuur waarna zij tegen de boom reed, een Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter gealarmeerd om assistentie te verlenen.

Omdat ter plaatse gekomen ambulancepersoneel vaststelde dat het letsel bleek mee te vallen werd de traumahelikopter afgemeld, één van de opzittende is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de aanzienlijke klap raakte de tweede opzittende van de scooter niet gewond.

Foto’s : Anouk Krempel

IMG_4102 IMG_4105 IMG_4107 IMG_4109 IMG_4113

 

Boeren naar het Binnenhof

Boeren naar het Binnenhof

Den Haag - De boeren zijn donderdagavond 2 juli naar Den Haag gekomen om druk op te voeren bij de politiek. Vanavond worden daar twee moties ter stemming gebracht. De actie is opgezet door Farmers Defence Force (FDF). Vanavond wordt er gestemd over een de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!