woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Scooterrijder gewond bij eenzijdig ongeval Bantulaan Delft

- advertentie -

Delft – Twee opzittende van een scooter zijn zaterdagmiddag door nog onbekende oorzaak tegen een boom op de Bantulaan geklapt. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurster van de tweewieler de macht over het stuur waarna zij tegen de boom reed, een Mobiel Medisch Team werd per traumahelikopter gealarmeerd om assistentie te verlenen.

Omdat ter plaatse gekomen ambulancepersoneel vaststelde dat het letsel bleek mee te vallen werd de traumahelikopter afgemeld, één van de opzittende is met nog onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Ondanks de aanzienlijke klap raakte de tweede opzittende van de scooter niet gewond.

Foto’s : Anouk Krempel

IMG_4102 IMG_4105 IMG_4107 IMG_4109 IMG_4113

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -