Scooterrijder zwaargewond door crash tijdens achtervolging Plantageweg Zwijndrecht

zaterdag 21 juni 2014 21:26

Zwijndrecht – Een scooterrijder is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat hij tijdens een achtervolging op de Plantageweg crashte. Om nog onbekende redenen sloeg de scooterrijder op de vlucht nadat hij een politieauto zag rijden, de achtervolging kwam ten einde nadat hij met zijn scooter op een auto en een lantaarnpaal botste.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om de verdachte te behandelen aan zijn verwondingen. Met onder andere botbreuken en hoofdletsel is de scooterrijder overgebracht naar het ziekenhuis, na behandeling zal hij hier door de politie worden aangehouden. Waarom de scooterrijder uiteindelijk op de vlucht sloeg voor de politie is niet bekend. Ten tijde van het onderzoek wat op de Plantageweg verricht werd is de weg voor korte duur afgesloten geweest.

Onderstaand een Twitterbericht

https://twitter.com/gercodehaas/status/480408171815899136

 

0 reacties

Scooterrijder zwaargewond door crash tijdens achtervolging Plantageweg Zwijndrecht
Schrijver:

 

 

Zwijndrecht – Een scooterrijder is zaterdagavond zwaargewond geraakt nadat hij tijdens een achtervolging op de Plantageweg crashte. Om nog onbekende redenen sloeg de scooterrijder op de vlucht nadat hij een politieauto zag rijden, de achtervolging kwam ten einde nadat hij met zijn scooter op een auto en een lantaarnpaal botste.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om de verdachte te behandelen aan zijn verwondingen. Met onder andere botbreuken en hoofdletsel is de scooterrijder overgebracht naar het ziekenhuis, na behandeling zal hij hier door de politie worden aangehouden. Waarom de scooterrijder uiteindelijk op de vlucht sloeg voor de politie is niet bekend. Ten tijde van het onderzoek wat op de Plantageweg verricht werd is de weg voor korte duur afgesloten geweest.

Onderstaand een Twitterbericht

https://twitter.com/gercodehaas/status/480408171815899136

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!