Zoekactie naar drie verdachten na laffe woningoverval Emelissedijk Rotterdam

zaterdag 21 juni 2014 01:15

Rotterdam – Drie nog onbekende mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01:00 een overval gepleegd op een woning aan de Emelissedijk. De drie daders drongen de woning binnen en bedreigden de aanwezige bewoner(s), hierna zijn zij er met nog onbekende buit vandoor gegaan.

In de omgeving van de woning zijn meerdere eenheden van de politie op zoek naar de daders, tevens in een actie via Burgernet gestart waarin de signalementen van de daders zijn verspreid. Indien u informatie over de overval heeft verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of indien er urgentie mee is 112.

Mocht u uw informatie anoniem willen verstrekken dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Signalement dader 1 : De dader is een getinte man en droeg tijdens de overval een wit shirt.

Signalement dader 2 : Dader twee is eveneens getint en is rond de 20 jaar, tijdens de overval droeg deze een donkere pet met donkere kleding.

Signalement dader 3 : Dader drie droeg tijdens de overval een donkere muts en was in het geheel donker gekleed.

 

 

0 reacties

Zoekactie naar drie verdachten na laffe woningoverval Emelissedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Drie nog onbekende mannen hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 01:00 een overval gepleegd op een woning aan de Emelissedijk. De drie daders drongen de woning binnen en bedreigden de aanwezige bewoner(s), hierna zijn zij er met nog onbekende buit vandoor gegaan.

In de omgeving van de woning zijn meerdere eenheden van de politie op zoek naar de daders, tevens in een actie via Burgernet gestart waarin de signalementen van de daders zijn verspreid. Indien u informatie over de overval heeft verzoekt de politie contact op te nemen via 0900-8844 of indien er urgentie mee is 112.

Mocht u uw informatie anoniem willen verstrekken dan kan dit via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

 

Signalement dader 1 : De dader is een getinte man en droeg tijdens de overval een wit shirt.

Signalement dader 2 : Dader twee is eveneens getint en is rond de 20 jaar, tijdens de overval droeg deze een donkere pet met donkere kleding.

Signalement dader 3 : Dader drie droeg tijdens de overval een donkere muts en was in het geheel donker gekleed.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!