Zwaargewonde na ongeval Pleinweg Rotterdam [VIDEO]

zaterdag 21 juni 2014 22:36

Rotterdam – Op zaterdagavond 21 juni is man zwaargewond geraakt als gevolg van een aanrijding. Een automobilist zag een overstekende man over het hoofd en reed deze aan. Omdat de verwondingen ernstig waren werd er een traumateam ter plaatse gevraagd. Deze heeft samen met ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

In eerste instantie leek het alsof er een auto doorgereden zou zijn. Dit bleek echter niet de veroorzaker, deze had verderop netjes geparkeerd op de stoep. De Pleinweg is een geruime tijd afgesloten geweest van Zuidplein in de richting van de Maastunnel.

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

IMG_0340 IMG_0342 IMG_0343 IMG_0347 IMG_0355 IMG_0359 IMG_0336 IMG_0370

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde na ongeval Pleinweg Rotterdam [VIDEO]
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Op zaterdagavond 21 juni is man zwaargewond geraakt als gevolg van een aanrijding. Een automobilist zag een overstekende man over het hoofd en reed deze aan. Omdat de verwondingen ernstig waren werd er een traumateam ter plaatse gevraagd. Deze heeft samen met ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

In eerste instantie leek het alsof er een auto doorgereden zou zijn. Dit bleek echter niet de veroorzaker, deze had verderop netjes geparkeerd op de stoep. De Pleinweg is een geruime tijd afgesloten geweest van Zuidplein in de richting van de Maastunnel.

Foto’s : Joëy Heijstek & Wendy van Viegen

IMG_0340 IMG_0342 IMG_0343 IMG_0347 IMG_0355 IMG_0359 IMG_0336 IMG_0370

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!