woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen Witte de Withstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft zondagochtend een onderzoek ingesteld in de Witte de Withstraat nadat hier iemand zou zijn bedreigd met een vuurwapen. Na de bedreiging zouden er twee verdachten gevlucht zijn. Aan de hand van het doorgegeven signalement kon een man worden aangehouden op het Binnenwegplein. Op het moment van de aanhouding was de man niet in het bezit van het vuurwapen, deze werd later teruggevonden nadat agenten de vluchtroute van de man af liepen.

Op de Eendrachtsweg werd niet veel later de tweede verdachte aangehouden nadat de taxi waarin hij zat een vreemde route reed die uiteindelijk nergens naar leidde. Beide verdachten in de leeftijd van 26 en 28 jaar oud zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Éen van de verdachte bleek een ‘dealerhoeveelheid’ drugs bij zich te hebben, dit is in beslag genomen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -