Aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen Witte de Withstraat Rotterdam

zondag 22 juni 2014 14:53

Rotterdam – De politie heeft zondagochtend een onderzoek ingesteld in de Witte de Withstraat nadat hier iemand zou zijn bedreigd met een vuurwapen. Na de bedreiging zouden er twee verdachten gevlucht zijn. Aan de hand van het doorgegeven signalement kon een man worden aangehouden op het Binnenwegplein. Op het moment van de aanhouding was de man niet in het bezit van het vuurwapen, deze werd later teruggevonden nadat agenten de vluchtroute van de man af liepen.

Op de Eendrachtsweg werd niet veel later de tweede verdachte aangehouden nadat de taxi waarin hij zat een vreemde route reed die uiteindelijk nergens naar leidde. Beide verdachten in de leeftijd van 26 en 28 jaar oud zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Éen van de verdachte bleek een ‘dealerhoeveelheid’ drugs bij zich te hebben, dit is in beslag genomen.

 

0 reacties

Aanhoudingen na bedreiging met vuurwapen Witte de Withstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zondagochtend een onderzoek ingesteld in de Witte de Withstraat nadat hier iemand zou zijn bedreigd met een vuurwapen. Na de bedreiging zouden er twee verdachten gevlucht zijn. Aan de hand van het doorgegeven signalement kon een man worden aangehouden op het Binnenwegplein. Op het moment van de aanhouding was de man niet in het bezit van het vuurwapen, deze werd later teruggevonden nadat agenten de vluchtroute van de man af liepen.

Op de Eendrachtsweg werd niet veel later de tweede verdachte aangehouden nadat de taxi waarin hij zat een vreemde route reed die uiteindelijk nergens naar leidde. Beide verdachten in de leeftijd van 26 en 28 jaar oud zijn overgebracht naar het politiebureau voor verder verhoor. Éen van de verdachte bleek een ‘dealerhoeveelheid’ drugs bij zich te hebben, dit is in beslag genomen.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!