Dode in uitgebrande bestelwagen landgoed Pettelaar Sint Michielsgestel

zondag 22 juni 2014 09:22

Sint Michielsgestel –  Omstreeks half vier hebben de hulpdiensten in een uitgebrande auto voor het hek van landgoed Pettelaar een stoffelijk overschot aangetroffen. De brandweer kreeg rond half vier de melding binnen van de brand en deed de ontdekking na bluswerkzaamheden. De politie liet weten dat het er alle schijn van heeft dat het gaat om een misdrijf. Meer informatie is nog niet bekend, en de politie wil niet vertellen waar het lichaam in de auto is aangetroffen. Het is dan ook nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

De forensische opsporing is een onderzoek gestart in de uitgebrande bestelwagen. De omgeving is vlak voor de A2 nabij het provinciehuis Den Bosch afgezet. Een team van meerdere rechercheurs zullen  vermoedelijk nog de hele dag ter plaatse onderzoek verrichten. De politie roept getuigen op om zich te melden. Er kom veel verkeer langs de plek waar het is gebeurd.

Het landgoed waar het lichaam zondag werd gevonden, staat ook bekend als het bos van de ondernemersfamilie De Gruyter. Die familie kocht het land in 1860 en bouwde er begin vorige eeuw een villa op. Tegenwoordig beheert Stichting Brabants Landschap het terrein.

Zie onderstaand Twitteraccount voor meer foto’s

https://twitter.com/sandervgils84/status/480578372821848065/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Dode in uitgebrande bestelwagen landgoed Pettelaar Sint Michielsgestel
Schrijver:

 

 

Sint Michielsgestel –  Omstreeks half vier hebben de hulpdiensten in een uitgebrande auto voor het hek van landgoed Pettelaar een stoffelijk overschot aangetroffen. De brandweer kreeg rond half vier de melding binnen van de brand en deed de ontdekking na bluswerkzaamheden. De politie liet weten dat het er alle schijn van heeft dat het gaat om een misdrijf. Meer informatie is nog niet bekend, en de politie wil niet vertellen waar het lichaam in de auto is aangetroffen. Het is dan ook nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

De forensische opsporing is een onderzoek gestart in de uitgebrande bestelwagen. De omgeving is vlak voor de A2 nabij het provinciehuis Den Bosch afgezet. Een team van meerdere rechercheurs zullen  vermoedelijk nog de hele dag ter plaatse onderzoek verrichten. De politie roept getuigen op om zich te melden. Er kom veel verkeer langs de plek waar het is gebeurd.

Het landgoed waar het lichaam zondag werd gevonden, staat ook bekend als het bos van de ondernemersfamilie De Gruyter. Die familie kocht het land in 1860 en bouwde er begin vorige eeuw een villa op. Tegenwoordig beheert Stichting Brabants Landschap het terrein.

Zie onderstaand Twitteraccount voor meer foto’s

https://twitter.com/sandervgils84/status/480578372821848065/

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!