Dode in uitgebrande bestelwagen landgoed Pettelaar Sint Michielsgestel

Date:

Deel bericht:

Sint Michielsgestel –  Omstreeks half vier hebben de hulpdiensten in een uitgebrande auto voor het hek van landgoed Pettelaar een stoffelijk overschot aangetroffen. De brandweer kreeg rond half vier de melding binnen van de brand en deed de ontdekking na bluswerkzaamheden. De politie liet weten dat het er alle schijn van heeft dat het gaat om een misdrijf. Meer informatie is nog niet bekend, en de politie wil niet vertellen waar het lichaam in de auto is aangetroffen. Het is dan ook nog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat.

- Advertisement -

De forensische opsporing is een onderzoek gestart in de uitgebrande bestelwagen. De omgeving is vlak voor de A2 nabij het provinciehuis Den Bosch afgezet. Een team van meerdere rechercheurs zullen  vermoedelijk nog de hele dag ter plaatse onderzoek verrichten. De politie roept getuigen op om zich te melden. Er kom veel verkeer langs de plek waar het is gebeurd.

Het landgoed waar het lichaam zondag werd gevonden, staat ook bekend als het bos van de ondernemersfamilie De Gruyter. Die familie kocht het land in 1860 en bouwde er begin vorige eeuw een villa op. Tegenwoordig beheert Stichting Brabants Landschap het terrein.

Zie onderstaand Twitteraccount voor meer foto’s

https://twitter.com/sandervgils84/status/480578372821848065/

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

NS zet treinen zaterdag drie minuten stil na recente mishandeling: “Het kan niet zo langer”

Landelijk - Op zaterdag 20 april zet de NS alle treinen om 22.30 uur drie minuten stil. Dit...

Celstraffen geëist tegen drugsbazen uit Schiedam en Capelle aan den IJssel

Het Openbaar Ministerie (OM) heeft celstraffen van 10 jaar en 7 maanden geëist tegen twee 45-jarige mannen uit...

Politie houdt Vlaardinger aan na inval drugslab in Bleiswijk

Bleiswijk - In een garagebox in Bleiswijk aan de Overbuurtseweg is zaterdagmorgen een drugslab aangetroffen. Een 50-jarige Vlaardingen...

Scooter en fiets in botsing op Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel

Zaterdagmiddag rond 15:30 werden verschillende hulpdiensten gestuurd naar Martin Luther Kingpad in Capelle aan den IJssel waar een...