Drie jongens redden 20-jarige verwarde man uit het water Rivierenstraat Berkel en Rodenrijs

zondag 22 juni 2014 17:25

Berkel en Rodenrijs – De brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team rukten zondagmiddag uit voor een drenkeling in de Berkelse Plas aan de Rivierenstraat. Een 20-jarige man ging in verwarde toestand het water in om te zwemmen, maar realiseerde zich dat hij niet meer terug kon komen. Hij riep om hulp en een omstander sprong het water in om hem te helpen. Omdat het hem niet alleen lukte kreeg hij hulp van nog twee andere jongens. Met drie man sterk wisten ze hem op de kant te krijgen en ambulancepersoneel heeft zich over hem ontfermd.

Omdat onbekend was hoe de man eraan toe was werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Deze kwamen per traumahelikopter aan bij het incident. Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd maar is wel stabiel.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20140622_161825 20140622_161818 20140622_161320

 

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Drie jongens redden 20-jarige verwarde man uit het water Rivierenstraat Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – De brandweer, ambulance en het Mobiel Medisch Team rukten zondagmiddag uit voor een drenkeling in de Berkelse Plas aan de Rivierenstraat. Een 20-jarige man ging in verwarde toestand het water in om te zwemmen, maar realiseerde zich dat hij niet meer terug kon komen. Hij riep om hulp en een omstander sprong het water in om hem te helpen. Omdat het hem niet alleen lukte kreeg hij hulp van nog twee andere jongens. Met drie man sterk wisten ze hem op de kant te krijgen en ambulancepersoneel heeft zich over hem ontfermd.

Omdat onbekend was hoe de man eraan toe was werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Deze kwamen per traumahelikopter aan bij het incident. Het slachtoffer is met onderkoelingsverschijnselen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd maar is wel stabiel.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

20140622_161825 20140622_161818 20140622_161320

 

 

 

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!