Kind gewond na aanrijding Weimansweg Rotterdam

zondag 22 juni 2014 21:16


Rotterdam – Een meisje is zondagavond gewond geraakt na een ongeval. Omdat niet bekend was hoe ernstig de verwondingen waren vloog het Mobiel Medisch Team mee. Een omstander leende een fiets aan de arts zodat deze snel ter plaatse kon komen. Het slachtoffertje werd in een vacuümzak gestabiliseerd.

De MMT-arts heeft het meisje samen met ambulancepersoneel op haar gemak gesteld. Het slachtoffer is vervolgens voor verdere controles zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar verwondingen zijn niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0400 IMG_0401 IMG_0402-ingezoomd IMG_0403 IMG_0406 IMG_0408

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Kind gewond na aanrijding Weimansweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – Een meisje is zondagavond gewond geraakt na een ongeval. Omdat niet bekend was hoe ernstig de verwondingen waren vloog het Mobiel Medisch Team mee. Een omstander leende een fiets aan de arts zodat deze snel ter plaatse kon komen. Het slachtoffertje werd in een vacuümzak gestabiliseerd.

De MMT-arts heeft het meisje samen met ambulancepersoneel op haar gemak gesteld. Het slachtoffer is vervolgens voor verdere controles zonder spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar verwondingen zijn niet bekend.

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0400 IMG_0401 IMG_0402-ingezoomd IMG_0403 IMG_0406 IMG_0408

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!