zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Motorrijder botst op spoedrijdende brandweerauto in Waalre

- advertentie -

Waalre – Bij een zwaar ongeval tussen een brandweervoertuig en een motor is zondagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt op de Eindhovenseweg. De motorrijder reed op het kruispunt met de Valkenswaardseweg vol tegen de zijkant van de brandweerwagen aan die op dat moment met spoed reed.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Nadat het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd heeft de politie een onderzoek ingesteld, mede hierdoor is het verkeer in beide richtingen tijdelijk afgesloten geweest. Het brandweervoertuig reed ten tijde van het ongeval met spoed naar een melding van een bosbrand aan de Leenderweg, eveneens in Waalre.

 

BqvklOdCQAIFRW6 BqvkVo8CMAE2xGK

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -