Motorrijder botst op spoedrijdende brandweerauto in Waalre

zondag 22 juni 2014 13:59

Waalre – Bij een zwaar ongeval tussen een brandweervoertuig en een motor is zondagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt op de Eindhovenseweg. De motorrijder reed op het kruispunt met de Valkenswaardseweg vol tegen de zijkant van de brandweerwagen aan die op dat moment met spoed reed.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Nadat het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd heeft de politie een onderzoek ingesteld, mede hierdoor is het verkeer in beide richtingen tijdelijk afgesloten geweest. Het brandweervoertuig reed ten tijde van het ongeval met spoed naar een melding van een bosbrand aan de Leenderweg, eveneens in Waalre.

 

BqvklOdCQAIFRW6 BqvkVo8CMAE2xGK

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Motorrijder botst op spoedrijdende brandweerauto in Waalre
Schrijver:

 

 

Waalre – Bij een zwaar ongeval tussen een brandweervoertuig en een motor is zondagmiddag een motorrijder zwaargewond geraakt op de Eindhovenseweg. De motorrijder reed op het kruispunt met de Valkenswaardseweg vol tegen de zijkant van de brandweerwagen aan die op dat moment met spoed reed.

Een Mobiel Medisch Team kwam per traumahelikopter ter plaatse om het slachtoffer te behandelen. Nadat het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd heeft de politie een onderzoek ingesteld, mede hierdoor is het verkeer in beide richtingen tijdelijk afgesloten geweest. Het brandweervoertuig reed ten tijde van het ongeval met spoed naar een melding van een bosbrand aan de Leenderweg, eveneens in Waalre.

 

BqvklOdCQAIFRW6 BqvkVo8CMAE2xGK

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!