Grote brand aan boord van vissersschip Scheveningen (GRIP 2)

maandag 23 juni 2014 11:13

Scheveningen – Bij een grote brand op een vissersschip in de haven van Scheveningen zijn maandagochtend twee gewonden gevallen nadat een van hen rook had ingeademd, over het tweede slachtoffer is nog niets bekend.. Door nog onbekende oorzaak brak er aan boord van een vissersschip brand uit, mogelijk is hier een explosie aan vooraf gegaan.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is er inmiddels niemand meer aan bord van het schip. Hulpdiensten zijn met groot materieel aanwezig, zo krijgt de brandweer assistentie van collega’s uit Rotterdam en is reddingsmaatschappij KNRM eveneens aanwezig. Via Twitter adviseert de brandweer om ramen en deuren gesloten te houden vanwege de sterke brandlucht. Vanwege de grote brand is er opgeschaald naar een ‘GRIP 2’ situatie.

 

Foto : Stefan van der Kamp    | via KNRM

BqzHXI7CUAEC8g0

 

0 reacties

Grote brand aan boord van vissersschip Scheveningen (GRIP 2)
Schrijver:

 

 

Scheveningen – Bij een grote brand op een vissersschip in de haven van Scheveningen zijn maandagochtend twee gewonden gevallen nadat een van hen rook had ingeademd, over het tweede slachtoffer is nog niets bekend.. Door nog onbekende oorzaak brak er aan boord van een vissersschip brand uit, mogelijk is hier een explosie aan vooraf gegaan.

Volgens een woordvoerder van de brandweer is er inmiddels niemand meer aan bord van het schip. Hulpdiensten zijn met groot materieel aanwezig, zo krijgt de brandweer assistentie van collega’s uit Rotterdam en is reddingsmaatschappij KNRM eveneens aanwezig. Via Twitter adviseert de brandweer om ramen en deuren gesloten te houden vanwege de sterke brandlucht. Vanwege de grote brand is er opgeschaald naar een ‘GRIP 2’ situatie.

 

Foto : Stefan van der Kamp    | via KNRM

BqzHXI7CUAEC8g0

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!