zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Motorrijder (25) overleden na ongeval met bestelbus N220 Maasdijk

- advertentie -

Maasdijk – Een kerende automobilist is een 25-jarige motorrijder uit s-Gravenzande maandagochtend fataal geworden op de Maasdijk. De bestuurder een 23-jairge man uit Sasenheim van een bestelbusje wilde vanaf de Parallelweg de Maasdijk op draaien in de richting van Honderdland, een motorrijder zag dit echter niet op tijd en botste vol op het busje.
Door het ongeval raakte de motorrijder zwaargewond, na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, hier overleed hij korte tijd later aan zijn verwondingen. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het dodelijke ongeval.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -