Motorrijder (25) overleden na ongeval met bestelbus N220 Maasdijk

maandag 23 juni 2014 11:29
Fotograaf : Dennis Vervoorn

Maasdijk – Een kerende automobilist is een 25-jarige motorrijder uit s-Gravenzande maandagochtend fataal geworden op de Maasdijk. De bestuurder een 23-jairge man uit Sasenheim van een bestelbusje wilde vanaf de Parallelweg de Maasdijk op draaien in de richting van Honderdland, een motorrijder zag dit echter niet op tijd en botste vol op het busje.
Door het ongeval raakte de motorrijder zwaargewond, na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, hier overleed hij korte tijd later aan zijn verwondingen. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het dodelijke ongeval.

 

0 reacties

Motorrijder (25) overleden na ongeval met bestelbus N220 Maasdijk
Schrijver:

 

Fotograaf : Dennis Vervoorn 

Maasdijk – Een kerende automobilist is een 25-jarige motorrijder uit s-Gravenzande maandagochtend fataal geworden op de Maasdijk. De bestuurder een 23-jairge man uit Sasenheim van een bestelbusje wilde vanaf de Parallelweg de Maasdijk op draaien in de richting van Honderdland, een motorrijder zag dit echter niet op tijd en botste vol op het busje.
Door het ongeval raakte de motorrijder zwaargewond, na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, hier overleed hij korte tijd later aan zijn verwondingen. Over de identiteit van het slachtoffer is nog niets bekend. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het dodelijke ongeval.

 

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Wederom ongeval op motorcrossbaan Bleiswijk

Bleiswijk - Op de motorcrossbaan in Bleiswijk is wederom een motorcrosser gewond geraakt. De crosser ging onderuit en heeft daarbij dusdanige verwondingen opgelopen dat de brandweer ter plaatse moest komen voor tilassistentie. Het slachtoffer moet met een bergingsbak...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!