woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Opnieuw twee aanhoudingen na filmen zware mishandeling meisje Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie laat weten opnieuw twee verdachten te hebben aangehouden in het onderzoek naar de zware mishandeling van een Rotterdams meisje. Vrijdagavond werd een 16-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zware mishandeling op de Prins Alexanderlaan.

Zaterdagmiddag werd een 15-jarige Rotterdammer aangehouden, hij zou mogelijk de video-opnames hebben gemaakt die later op internet terecht kwamen. Beide jongens zijn maandag aan de rechter-commissaris voorgeleid, die heeft besloten de aangehouden verdachte tot vrijdag in bewaring te stellen. De tweede verdachte is onder voorwaarden vrijgelaten.

Het incident vond plaats op 16 juni voor de school van het slachtoffer, twee dagen na het incident werd de dader aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling, vrijdag werd hij in bewaring gesteld voor 14 dagen. Het filmpje wat online kwam na het incident heeft landelijk voor veel ophef gezorgd op het sociale media.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -