Opnieuw twee aanhoudingen na filmen zware mishandeling meisje Rotterdam

maandag 23 juni 2014 15:59

Rotterdam – De politie laat weten opnieuw twee verdachten te hebben aangehouden in het onderzoek naar de zware mishandeling van een Rotterdams meisje. Vrijdagavond werd een 16-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zware mishandeling op de Prins Alexanderlaan.

Zaterdagmiddag werd een 15-jarige Rotterdammer aangehouden, hij zou mogelijk de video-opnames hebben gemaakt die later op internet terecht kwamen. Beide jongens zijn maandag aan de rechter-commissaris voorgeleid, die heeft besloten de aangehouden verdachte tot vrijdag in bewaring te stellen. De tweede verdachte is onder voorwaarden vrijgelaten.

Het incident vond plaats op 16 juni voor de school van het slachtoffer, twee dagen na het incident werd de dader aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling, vrijdag werd hij in bewaring gesteld voor 14 dagen. Het filmpje wat online kwam na het incident heeft landelijk voor veel ophef gezorgd op het sociale media.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Opnieuw twee aanhoudingen na filmen zware mishandeling meisje Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie laat weten opnieuw twee verdachten te hebben aangehouden in het onderzoek naar de zware mishandeling van een Rotterdams meisje. Vrijdagavond werd een 16-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de zware mishandeling op de Prins Alexanderlaan.

Zaterdagmiddag werd een 15-jarige Rotterdammer aangehouden, hij zou mogelijk de video-opnames hebben gemaakt die later op internet terecht kwamen. Beide jongens zijn maandag aan de rechter-commissaris voorgeleid, die heeft besloten de aangehouden verdachte tot vrijdag in bewaring te stellen. De tweede verdachte is onder voorwaarden vrijgelaten.

Het incident vond plaats op 16 juni voor de school van het slachtoffer, twee dagen na het incident werd de dader aangehouden op verdenking van poging tot zware mishandeling, vrijdag werd hij in bewaring gesteld voor 14 dagen. Het filmpje wat online kwam na het incident heeft landelijk voor veel ophef gezorgd op het sociale media.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!