zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Groothandelsgebouw in Rotterdam ontruimd door brand

- advertentie -

Rotterdam – Dinsdagmiddag is een gedeelte van het Groothandelsgebouw ontruimd geweest nadat er door nog onbekende oorzaak brand uitbrak in een schoorsteen op de zevende en de achtste verdieping van het pand. Vanwege de omvang van de brand werd er door de brandweer opgeschaald naar het sein “middelbrand”, tevens werd een kinderdagverblijf ontruimd.

Door snel ingrijpen van de brandweer kon worden voorkomen dat het vuur zich verder kon verspreiden, het sein “brand meester” kon echter al snel worden gegeven. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend, op het kinderdagverblijf na is de rest van het Groothandelsgebouw weer toegankelijk.

Fotos : Marco Schouten

foto 3 g groothandelsgebouw foto 4

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -