Voetganger zwaargewond na ongeval Bergweg Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Dinsdagavond is een voetganger zwaargewond geraakt nadat deze op de Bergweg werd geschept door een automobilist. Het slachtoffer liep dusdanig ernstige verwondingen op dat een Mobiel Medisch Team ter plaatse kwam om het ambulancepersoneel te assisteren. Na stabilisatie door het ambulancepersoneel is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, volgens de politie zou deze zwaargewond zijn.

Ter plaatse is een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, hieruit zal moeten blijken hoe de aanrijding heeft kunnen ontstaan. Vanwege het ongeval is de Bergweg in beide richtingen afgesloten voor al het verkeer, tramverkeer zal over de Noordsingel worden geleid waarna deze alsnog zijn route kan hervatten.

- Advertisement -

Foto’s : Jeffrey Jacobs

IMG_0005gp IMG_0008gp IMG_0010gp IMG_0011gp IMG_0012gp IMG_0014gp IMG_0019gp IMG_0020gp IMG_0021gp

- Advertisement -

2 REACTIES

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerd