Aanrijding met politievoertuig levert 200 dagen cel op Nieuwe Binnenweg Rotterdam

woensdag 25 juni 2014 12:52
bankbiljetten.jpg

Rotterdam – Een automobilist is dinsdagavond tegen de lamp gelopen nadat hij een burgervoertuig van de politie had aangereden op de Nieuwe Binnenweg. De agenten die in burger waren gekleed zaten daar in hun auto langs de weg toen zij werden geschampt. Omdat er geen gewonden waren wilden de agenten het schadeformulier invullen met de twee inzittenden. Toen dat niet lukte werd de hulp ingeroepen van de collega’s in uniform. Deze zagen bij een controle dat de bijrijder een groot geldbedrag bij zich had, wat weer leidde tot de verdenking van witwassen.

De bijrijder wilde het vervolgens op een lopen zetten maar kon gelijk met gepast geweld worden aangehouden. Na de aanhouding bleek de man een geldbedrag van ruim 5000 euro bij zich te hebben. Verder bleek hij nog gesignaleerd te staan om 200 dagen de gevangenis in te gaan. Deze dagen had hij nog te goed van een geweldsdelict. De bestuurder is eveneens aangehouden door agenten.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Aanrijding met politievoertuig levert 200 dagen cel op Nieuwe Binnenweg Rotterdam
Schrijver:

 

bankbiljetten.jpg 

Rotterdam – Een automobilist is dinsdagavond tegen de lamp gelopen nadat hij een burgervoertuig van de politie had aangereden op de Nieuwe Binnenweg. De agenten die in burger waren gekleed zaten daar in hun auto langs de weg toen zij werden geschampt. Omdat er geen gewonden waren wilden de agenten het schadeformulier invullen met de twee inzittenden. Toen dat niet lukte werd de hulp ingeroepen van de collega’s in uniform. Deze zagen bij een controle dat de bijrijder een groot geldbedrag bij zich had, wat weer leidde tot de verdenking van witwassen.

De bijrijder wilde het vervolgens op een lopen zetten maar kon gelijk met gepast geweld worden aangehouden. Na de aanhouding bleek de man een geldbedrag van ruim 5000 euro bij zich te hebben. Verder bleek hij nog gesignaleerd te staan om 200 dagen de gevangenis in te gaan. Deze dagen had hij nog te goed van een geweldsdelict. De bestuurder is eveneens aangehouden door agenten.

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!