woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Aanrijding met politievoertuig levert 200 dagen cel op Nieuwe Binnenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een automobilist is dinsdagavond tegen de lamp gelopen nadat hij een burgervoertuig van de politie had aangereden op de Nieuwe Binnenweg. De agenten die in burger waren gekleed zaten daar in hun auto langs de weg toen zij werden geschampt. Omdat er geen gewonden waren wilden de agenten het schadeformulier invullen met de twee inzittenden. Toen dat niet lukte werd de hulp ingeroepen van de collega’s in uniform. Deze zagen bij een controle dat de bijrijder een groot geldbedrag bij zich had, wat weer leidde tot de verdenking van witwassen.

De bijrijder wilde het vervolgens op een lopen zetten maar kon gelijk met gepast geweld worden aangehouden. Na de aanhouding bleek de man een geldbedrag van ruim 5000 euro bij zich te hebben. Verder bleek hij nog gesignaleerd te staan om 200 dagen de gevangenis in te gaan. Deze dagen had hij nog te goed van een geweldsdelict. De bestuurder is eveneens aangehouden door agenten.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -