Meisje heeft engeltje op haar schouder na ongeval met vrachtwagen Pascalweg Rotterdam

woensdag 25 juni 2014 08:10

 

Rotterdam – Op woensdag 25 juni heeft een vrouw veel geluk gehad na een aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen draaide vanaf de Pascalweg de Bergambachtstraat en nam in zijn draai de opzittende van de scooter mee.Vermoedelijk heeft ze niet goed opgelet en zag zij de vrachtwagen over het hoofd.. Omdat de hulpdiensten dachten van een zware verwonding werden naast de ambulance, de brandweer en een traumahelikopter meegestuurd.

Terplaatse bleek het mee te vallen en raakte ze slechts lichtgewond. Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De vrachtwagenchauffeur heeft een verklaring afgelegd. Er ontstond door het incident weinig hinder voor het verkeer.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

IMG_0029 IMG_0027 IMG_0026 IMG_0024 IMG_0023

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Meisje heeft engeltje op haar schouder na ongeval met vrachtwagen Pascalweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

 

Rotterdam – Op woensdag 25 juni heeft een vrouw veel geluk gehad na een aanrijding met een vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen draaide vanaf de Pascalweg de Bergambachtstraat en nam in zijn draai de opzittende van de scooter mee.Vermoedelijk heeft ze niet goed opgelet en zag zij de vrachtwagen over het hoofd.. Omdat de hulpdiensten dachten van een zware verwonding werden naast de ambulance, de brandweer en een traumahelikopter meegestuurd.

Terplaatse bleek het mee te vallen en raakte ze slechts lichtgewond. Het meisje is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. De vrachtwagenchauffeur heeft een verklaring afgelegd. Er ontstond door het incident weinig hinder voor het verkeer.

Foto : Jeffrey Jacobs

 

IMG_0029 IMG_0027 IMG_0026 IMG_0024 IMG_0023

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!