Taxichauffeur neergestoken tijdens ruzie Stationssingel Rotterdam

woensdag 25 juni 2014 18:54

Rotterdam – Woensdagmiddag is een taxichauffeur gewond geraakt nadat hij op de Stationssingel door een nog onbekende man werd neergestoken. De chauffeur en de man kregen ruzie in de taxi waarna de chauffeur werd neergestoken, deze achtervolgde de man nog enige tijd maar zakte in de Coolsedwarsstraat in elkaar.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de taxi van de chauffeur werd onbeheerd op het Walenburghof aangetroffen en is onderzocht op sporen. In de omgeving is tevergeefs nog gezocht naar de verdachte, de politie zet het onderzoek voort.

 

0 reacties

Taxichauffeur neergestoken tijdens ruzie Stationssingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Woensdagmiddag is een taxichauffeur gewond geraakt nadat hij op de Stationssingel door een nog onbekende man werd neergestoken. De chauffeur en de man kregen ruzie in de taxi waarna de chauffeur werd neergestoken, deze achtervolgde de man nog enige tijd maar zakte in de Coolsedwarsstraat in elkaar.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de taxi van de chauffeur werd onbeheerd op het Walenburghof aangetroffen en is onderzocht op sporen. In de omgeving is tevergeefs nog gezocht naar de verdachte, de politie zet het onderzoek voort.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!