woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Taxichauffeur neergestoken tijdens ruzie Stationssingel Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Woensdagmiddag is een taxichauffeur gewond geraakt nadat hij op de Stationssingel door een nog onbekende man werd neergestoken. De chauffeur en de man kregen ruzie in de taxi waarna de chauffeur werd neergestoken, deze achtervolgde de man nog enige tijd maar zakte in de Coolsedwarsstraat in elkaar.

Met nog onbekende verwondingen is het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis, de taxi van de chauffeur werd onbeheerd op het Walenburghof aangetroffen en is onderzocht op sporen. In de omgeving is tevergeefs nog gezocht naar de verdachte, de politie zet het onderzoek voort.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -