Vechtpartij mondt uit in steekpartij Voetjesstraat Rotterdam

woensdag 25 juni 2014 09:36


Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag drie personen aangehouden in verband met een vechtpartij die eerder die dag had plaatsgevonden. Rond de klok van twaalf kwam een 21-jarige Rotterdammer bij een ziekenhuis naar binnen met de melding dat hij gewond was. In het bovenlichaam had hij meerdere steekwonden maar bleek niet in levensgevaar.

Rond hetzelfde tijdstip meldde een 25-jarige Rotterdammer zich bij het politiebureau en vertelde dat hij betrokken was bij het incident. In het hierop volgende onderzoek werd een 24-jarige inwoner uit Spijkenisse aangehouden. De politie start een onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vechtpartij mondt uit in steekpartij Voetjesstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag drie personen aangehouden in verband met een vechtpartij die eerder die dag had plaatsgevonden. Rond de klok van twaalf kwam een 21-jarige Rotterdammer bij een ziekenhuis naar binnen met de melding dat hij gewond was. In het bovenlichaam had hij meerdere steekwonden maar bleek niet in levensgevaar.

Rond hetzelfde tijdstip meldde een 25-jarige Rotterdammer zich bij het politiebureau en vertelde dat hij betrokken was bij het incident. In het hierop volgende onderzoek werd een 24-jarige inwoner uit Spijkenisse aangehouden. De politie start een onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij.

 

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Dode na schietpartij Parallelweg Rotterdam

Rotterdam - In een auto aan de Parallelweg in Rotterdam is woensdagavond een man met een schotwond aangetroffen. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij ondanks reanimatiepogingen is overleden. Hulpverleners werden naar het adres gestuurd vanwege een reanimatie en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!