woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Vechtpartij mondt uit in steekpartij Voetjesstraat Rotterdam

- advertentie -


Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag drie personen aangehouden in verband met een vechtpartij die eerder die dag had plaatsgevonden. Rond de klok van twaalf kwam een 21-jarige Rotterdammer bij een ziekenhuis naar binnen met de melding dat hij gewond was. In het bovenlichaam had hij meerdere steekwonden maar bleek niet in levensgevaar.

Rond hetzelfde tijdstip meldde een 25-jarige Rotterdammer zich bij het politiebureau en vertelde dat hij betrokken was bij het incident. In het hierop volgende onderzoek werd een 24-jarige inwoner uit Spijkenisse aangehouden. De politie start een onderzoek naar de toedracht van de vechtpartij.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -