woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Brand op kraamafdeling Beatrix Ziekenhuis Gorinchem

- advertentie -

Gorinchem – De brandweer rukte gisterenavond uit voor een brand in het Beatrix Ziekenhuis aan de Banneweg. Doordat er een computer in brand was gevlogen ging het brandalarm af in het ziekenhuis. Door de relatief kleine brand ontstond er wat rook in de ruimte. Ziekenhuispersoneel wist de brand voordat de brandweer ter plaatse was nog te blussen.

De brandweer heeft de ruimte geventileerd om de rook te verdrijven. Tijdens het incident waren een aantal baby’s uit voorzorg naar een andere kamer overgebracht. Nadat de brandweer klaar was konden deze weer terug naar de ruimte. Ontruiming van het pand bleek niet nodig.

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -