Brand op kraamafdeling Beatrix Ziekenhuis Gorinchem

donderdag 26 juni 2014 08:51

Gorinchem – De brandweer rukte gisterenavond uit voor een brand in het Beatrix Ziekenhuis aan de Banneweg. Doordat er een computer in brand was gevlogen ging het brandalarm af in het ziekenhuis. Door de relatief kleine brand ontstond er wat rook in de ruimte. Ziekenhuispersoneel wist de brand voordat de brandweer ter plaatse was nog te blussen.

De brandweer heeft de ruimte geventileerd om de rook te verdrijven. Tijdens het incident waren een aantal baby’s uit voorzorg naar een andere kamer overgebracht. Nadat de brandweer klaar was konden deze weer terug naar de ruimte. Ontruiming van het pand bleek niet nodig.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand op kraamafdeling Beatrix Ziekenhuis Gorinchem
Schrijver:

 

 

Gorinchem – De brandweer rukte gisterenavond uit voor een brand in het Beatrix Ziekenhuis aan de Banneweg. Doordat er een computer in brand was gevlogen ging het brandalarm af in het ziekenhuis. Door de relatief kleine brand ontstond er wat rook in de ruimte. Ziekenhuispersoneel wist de brand voordat de brandweer ter plaatse was nog te blussen.

De brandweer heeft de ruimte geventileerd om de rook te verdrijven. Tijdens het incident waren een aantal baby’s uit voorzorg naar een andere kamer overgebracht. Nadat de brandweer klaar was konden deze weer terug naar de ruimte. Ontruiming van het pand bleek niet nodig.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!