Gewonde na ongeval tussen scooter en fietser Lutter Rotterdam

donderdag 26 juni 2014 23:37

Rotterdam – Een jongen is donderdagavond gewond geraakt nadat deze op zijn fiets een aanrijding kreeg met een scooter. Door een nog onbekende oorzaak botsten de twee op elkaar vlak na het tunneltje bij de Zevenkampsering en bleek de fietser gewond te zijn geraakt. De jongen op scooter kwam met behalve de schrik en mogelijk wat kleine verwondingen er goed vanaf.

Ambulancepersoneel heeft de jongen voorzien van een nekkraag waarna de jongen zelf op de brancard kon stappen om naar het ziekenhuis gebracht te kunnen worden. De politie heeft bij de bestuurder van de scooter een blaastest afgenomen. Dit bleek in orde. De politie onderzoekt de schuldvraag en helpt mee met het invullen van de schadepapieren.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0005klein

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval tussen scooter en fietser Lutter Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een jongen is donderdagavond gewond geraakt nadat deze op zijn fiets een aanrijding kreeg met een scooter. Door een nog onbekende oorzaak botsten de twee op elkaar vlak na het tunneltje bij de Zevenkampsering en bleek de fietser gewond te zijn geraakt. De jongen op scooter kwam met behalve de schrik en mogelijk wat kleine verwondingen er goed vanaf.

Ambulancepersoneel heeft de jongen voorzien van een nekkraag waarna de jongen zelf op de brancard kon stappen om naar het ziekenhuis gebracht te kunnen worden. De politie heeft bij de bestuurder van de scooter een blaastest afgenomen. Dit bleek in orde. De politie onderzoekt de schuldvraag en helpt mee met het invullen van de schadepapieren.

Foto : Jeffrey Jacobs

IMG_0005klein

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!