Gewonde na steekpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam

donderdag 26 juni 2014 23:27


Rotterdam –
Een man is donderdagavond omstreeks kwart over tien gewond geraakt na een steekpartij op de Nieuwe Binnenweg. Het slachtoffer kreeg ruzie voor een winkel en werd daarbij gestoken in zijn arm. Het slachtoffer is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is ter plaatse een onderzoek gestart naar een verdachte. Daarbij zijn onder andere getuigenverklaringen afgenomen. De dader kon niet niet worden aangehouden.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Nieuwe Binnenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 


Rotterdam –
Een man is donderdagavond omstreeks kwart over tien gewond geraakt na een steekpartij op de Nieuwe Binnenweg. Het slachtoffer kreeg ruzie voor een winkel en werd daarbij gestoken in zijn arm. Het slachtoffer is met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

De politie is ter plaatse een onderzoek gestart naar een verdachte. Daarbij zijn onder andere getuigenverklaringen afgenomen. De dader kon niet niet worden aangehouden.

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!