maandag, januari 17, 2022
6.9 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Hulpdiensten rukken massaal uit voor vliegtuig in nood Rotterdam The Hague Airport

- advertentie -

Rotterdam – De hulpdiensten zijn donderdagochtend massaal uitgerukt nadat er een vliegtuig van vliegmaatschappij British Airways in nood verkeerde. Het vliegtuig raakte door nog onbekende oorzaak in nood, echter slaagde de piloten erin het toestel veilig aan de grond te krijgen op Rotterdam The Hague Airport.

Brandweerlieden hebben een onderzoek in en rondom het vliegtuig verricht, waardoor de noodsituatie ontstond zal uit een onderzoek moeten blijken. Zover bekend vielen er geen gewonden bij het incident. Nadat het vliegtuig van de baan is gehaald werd de baan schoongemaakt. Het overige vliegverkeer heeft geen hinder ondervonden.

Foto : Archief

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -