zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Ravage door ongeval tussen twee auto’s Nieuwe Binnenweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een flinke aanrijding op de Nieuwe Binnenweg heeft donderdagmiddag voor een flinke ravage gezorgd. Door nog onbekende oorzaak botste een auto ter hoogte van de Gaffelstraat vol tegen de zijkant van een passerende auto aan, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam ook een ambulance ter plaatse.

Een slachtoffer is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de Nieuwe Binnenweg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Na het ongeval heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan zal uit het onderzoek moeten blijken.

Fotos : Wijkagent R. Mul & Loran Sevenhuijsen (Twitter)

BrDvwJeIgAAIzaF BrDrUHOCYAMi0A1

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -