Ravage door ongeval tussen twee auto’s Nieuwe Binnenweg Rotterdam

donderdag 26 juni 2014 15:14

Rotterdam – Een flinke aanrijding op de Nieuwe Binnenweg heeft donderdagmiddag voor een flinke ravage gezorgd. Door nog onbekende oorzaak botste een auto ter hoogte van de Gaffelstraat vol tegen de zijkant van een passerende auto aan, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam ook een ambulance ter plaatse.

Een slachtoffer is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de Nieuwe Binnenweg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Na het ongeval heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan zal uit het onderzoek moeten blijken.

Fotos : Wijkagent R. Mul & Loran Sevenhuijsen (Twitter)

BrDvwJeIgAAIzaF BrDrUHOCYAMi0A1

 

0 reacties

Ravage door ongeval tussen twee auto’s Nieuwe Binnenweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een flinke aanrijding op de Nieuwe Binnenweg heeft donderdagmiddag voor een flinke ravage gezorgd. Door nog onbekende oorzaak botste een auto ter hoogte van de Gaffelstraat vol tegen de zijkant van een passerende auto aan, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling kwam ook een ambulance ter plaatse.

Een slachtoffer is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, de Nieuwe Binnenweg is in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. Na het ongeval heeft de politie een uitgebreid onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval, hoe het ongeval heeft kunnen ontstaan zal uit het onderzoek moeten blijken.

Fotos : Wijkagent R. Mul & Loran Sevenhuijsen (Twitter)

BrDvwJeIgAAIzaF BrDrUHOCYAMi0A1

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!