woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Snotapen gooien bloempotten vanaf tien hoog naar politieauto Slinge Rotterdam

- advertentie -

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond twee jongens van 17 en 18 jaar oud aangehouden voor baldadigheid. Twee agenten reden met hun dienstauto over de Slinge toen ze opeens een harde klap hoorden. Toen zij omkeerden zagen ze dat een bloempot op straat kapot was gegooid. Toen zij daar aankwamen kwam er een tweede bloempot naar beneden gezeild en de agenten waren er wel klaar mee.

Twee jongens gingen er gelijk vandoor na hun daad, maar konden al snel in de kraag worden gevat door twee andere agenten. Nadat er een onderzoek is gestart bleek dat de snotapen ze vanaf tien hoog naar beneden hadden gegooid.

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -

1 REACTIE

Comments are closed.

- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -