Snotapen gooien bloempotten vanaf tien hoog naar politieauto Slinge Rotterdam

donderdag 26 juni 2014 16:28

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond twee jongens van 17 en 18 jaar oud aangehouden voor baldadigheid. Twee agenten reden met hun dienstauto over de Slinge toen ze opeens een harde klap hoorden. Toen zij omkeerden zagen ze dat een bloempot op straat kapot was gegooid. Toen zij daar aankwamen kwam er een tweede bloempot naar beneden gezeild en de agenten waren er wel klaar mee.

Twee jongens gingen er gelijk vandoor na hun daad, maar konden al snel in de kraag worden gevat door twee andere agenten. Nadat er een onderzoek is gestart bleek dat de snotapen ze vanaf tien hoog naar beneden hadden gegooid.

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

1 Reactie

  1. Fred Vellekoop

    Zoiets uithalen vanaf 10-hoog is geen baldadigheid maar poging doodslag.

Snotapen gooien bloempotten vanaf tien hoog naar politieauto Slinge Rotterdam
Schrijver:

 

 

 

Rotterdam – De politie heeft woensdagavond twee jongens van 17 en 18 jaar oud aangehouden voor baldadigheid. Twee agenten reden met hun dienstauto over de Slinge toen ze opeens een harde klap hoorden. Toen zij omkeerden zagen ze dat een bloempot op straat kapot was gegooid. Toen zij daar aankwamen kwam er een tweede bloempot naar beneden gezeild en de agenten waren er wel klaar mee.

Twee jongens gingen er gelijk vandoor na hun daad, maar konden al snel in de kraag worden gevat door twee andere agenten. Nadat er een onderzoek is gestart bleek dat de snotapen ze vanaf tien hoog naar beneden hadden gegooid.

 

 

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!