Twee gewonden na frontale aanrijding Schielandse Hoge Zeedijk West Moordrecht

Date:

Deel bericht:

Moordrecht – Bij een frontale aanrijding zijn donderdag aan het eind van de middag twee gewonden gevallen. In een  bocht van de Schielandse Hoge Zeedijk West ging het mis bij het passeren van elkaar.  Door de enorme klap moest de brandweer een slachtoffer uit het wrak knippen.

De brandweer wist één van de bestuurders snel te bevrijden, voor de ander moesten er delen van de auto worden verwijderd. Na stabilisatie zijn beide slachtoffers met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. Beide auto’s zijn rijp voor de sloop en geborgen door een berger. De gemeente heeft de omgeving gereinigd.

- Advertisement -

Foto’s  : Darinca Gerritssen

image

image

image

image

image

image

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd