zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Verwarde man wederom te water Oostmeerlaan Berkel en Rodenrijs

- advertentie -

Berkel en Rodenrijs – Aan het einde van donderdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een persoon te water aan de Oostmeerlaan. De man bleek verward te zijn en een omstander hielp hem uit het water.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het om dezelfde man te gaan als afgelopen zondag. Ambulancepersoneel heeft de man met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis overgebracht. Voor de man zal professionele hulp moeten worden gezocht.

Foto : Norbert Verhoeff

image

image

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -