Verwarde man wederom te water Oostmeerlaan Berkel en Rodenrijs

donderdag 26 juni 2014 17:24

Berkel en Rodenrijs – Aan het einde van donderdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een persoon te water aan de Oostmeerlaan. De man bleek verward te zijn en een omstander hielp hem uit het water.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het om dezelfde man te gaan als afgelopen zondag. Ambulancepersoneel heeft de man met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis overgebracht. Voor de man zal professionele hulp moeten worden gezocht.

Foto : Norbert Verhoeff

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Verwarde man wederom te water Oostmeerlaan Berkel en Rodenrijs
Schrijver:

 

 

Berkel en Rodenrijs – Aan het einde van donderdagmiddag werd de brandweer opgeroepen voor een persoon te water aan de Oostmeerlaan. De man bleek verward te zijn en een omstander hielp hem uit het water.

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek het om dezelfde man te gaan als afgelopen zondag. Ambulancepersoneel heeft de man met onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis overgebracht. Voor de man zal professionele hulp moeten worden gezocht.

Foto : Norbert Verhoeff

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!