Natte Pool zorgt grote uitruk hulpdiensten Weelsedijk Strijen

vrijdag 27 juni 2014 20:09

Strijen – De brandweer rukte vrijdagavond uit voor een mogelijke auto te water aan de Weelsedijk in Strijen. Een verwarde Pool was met een nat pak een restaurant binnengelopen, en de medewerkers dachten dat hij te water zou zijn geraakt met de auto. Ter plaatse werd er echter geen auto of een spoor daarvan aangetroffen. Omdat er door een taalbarrierre niet helemaal duidelijk was wat er nou aan de hand was ging de brandweer toch voor de zekerheid te water en doorzocht de singel aan de Weelsedijk op een eventuele auto.

De man werd door de agenten met behulp van een tolk gehoord. Daaruit bleek dat hij zelf de sloot in was gesprongen omdat hij een vriend aan de overzijde dacht te zien.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_8141 IMG_8155 IMG_8151 IMG_8146

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Natte Pool zorgt grote uitruk hulpdiensten Weelsedijk Strijen
Schrijver:

 

 

Strijen – De brandweer rukte vrijdagavond uit voor een mogelijke auto te water aan de Weelsedijk in Strijen. Een verwarde Pool was met een nat pak een restaurant binnengelopen, en de medewerkers dachten dat hij te water zou zijn geraakt met de auto. Ter plaatse werd er echter geen auto of een spoor daarvan aangetroffen. Omdat er door een taalbarrierre niet helemaal duidelijk was wat er nou aan de hand was ging de brandweer toch voor de zekerheid te water en doorzocht de singel aan de Weelsedijk op een eventuele auto.

De man werd door de agenten met behulp van een tolk gehoord. Daaruit bleek dat hij zelf de sloot in was gesprongen omdat hij een vriend aan de overzijde dacht te zien.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_8141 IMG_8155 IMG_8151 IMG_8146

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!