Opening fanshop Galatasaray Zwart Janstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De Zwart Janstraat in het centrum van Rotterdam heeft sinds kort nog één fanshop erbij. De fanshop van Galatasaray opende zijn deuren vandaag nadat de fanshop van Fenerbache eerder zijn deuren opende een paar weken geleden. De opening van de fanshop van Fenerbache ging gepaard met een actie van de politie waarbij ze de straat waar de fans op stonden met een charge leeg geveegd hebben. 

Door de eerdere situatie met de fanshop van Fenerbache aarzelde de politie vandaag geen moment en waren ze duidelijk aanwezig, echter was dit geen probleem. De supporters van Galatasaray maakte er een waar feest van op straat met trommels en fakkels de hele avond ging gezellig en rustig van pas. Later op de avond werd het rustiger nadat fans die hun aankoop konden doen in de fanshop naar huis vertrokken waarbij de inzet van politie personeel op straat als overbodig werd gezien

- Advertisement -

Foto’s : Dennis Vervoorn

IMG_5890 IMG_5816 IMG_5852 IMG_5871 IMG_5873 IMG_5882 IMG_5888 IMG_5803

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd