Politievoertuig uit de bocht tijdens spoedrit Sliedrecht

vrijdag 27 juni 2014 22:56

Sliedrecht – Een politievoertuig die met spoed onderweg was naar een melding van een vechtpartij is tijdens de rit uit de bocht gevlogen over de kop geslagen en meters verderop tot stilstand gekomen. Op de Ouverture ging het mis waardoor er eerst een hekwerk en een lantaarnpaal werden uitgereden.

Wonder boven wonder kwamen de agenten er goed vanaf. Zij zijn wel voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De overige eenheden hebben de melding van de vechtpartij overgenomen. Het voertuig zal door een berger worden geborgen.

Foto : Wijkagent Patricia Hagenaar

https://twitter.com/P_Hagenaar/status/482991555113148416

 

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politievoertuig uit de bocht tijdens spoedrit Sliedrecht
Schrijver:

 

 

Sliedrecht – Een politievoertuig die met spoed onderweg was naar een melding van een vechtpartij is tijdens de rit uit de bocht gevlogen over de kop geslagen en meters verderop tot stilstand gekomen. Op de Ouverture ging het mis waardoor er eerst een hekwerk en een lantaarnpaal werden uitgereden.

Wonder boven wonder kwamen de agenten er goed vanaf. Zij zijn wel voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De overige eenheden hebben de melding van de vechtpartij overgenomen. Het voertuig zal door een berger worden geborgen.

Foto : Wijkagent Patricia Hagenaar

https://twitter.com/P_Hagenaar/status/482991555113148416

 

 

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!