zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Politievoertuig uit de bocht tijdens spoedrit Sliedrecht

- advertentie -

Sliedrecht – Een politievoertuig die met spoed onderweg was naar een melding van een vechtpartij is tijdens de rit uit de bocht gevlogen over de kop geslagen en meters verderop tot stilstand gekomen. Op de Ouverture ging het mis waardoor er eerst een hekwerk en een lantaarnpaal werden uitgereden.

Wonder boven wonder kwamen de agenten er goed vanaf. Zij zijn wel voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. De overige eenheden hebben de melding van de vechtpartij overgenomen. Het voertuig zal door een berger worden geborgen.

Foto : Wijkagent Patricia Hagenaar

 

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -