Scooterrijder gewond na aanrijding Grote Beer Rotterdam

vrijdag 27 juni 2014 10:33

Rotterdam – Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt nadat deze op de kruising Grote Beer met de Evenaar in botsing kwam met een afslaande auto. Mogelijk zag de automobilist de passerende scooter over het hoofd waarna de aanrijding ontstond, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de opzittende van de scooter te behandelen aan eventuele verwondingen.

De politie heeft ter plaatse de schadeformulieren met de betrokken automobiliste ingevuld, omdat zowel de auto als de scooter geen schade opliepen kon zij hierna haar weg vervolgen. Wie uiteindelijk de schuldige is geweest van de aanrijding zal door de verzekering bepaald worden. Het verkeer heeft ten tijde van de aanrijding geen hinder ondervonden.

Foto : Joëy Heijstek

DSC_4295

 

0 reacties

Scooterrijder gewond na aanrijding Grote Beer Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt nadat deze op de kruising Grote Beer met de Evenaar in botsing kwam met een afslaande auto. Mogelijk zag de automobilist de passerende scooter over het hoofd waarna de aanrijding ontstond, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de opzittende van de scooter te behandelen aan eventuele verwondingen.

De politie heeft ter plaatse de schadeformulieren met de betrokken automobiliste ingevuld, omdat zowel de auto als de scooter geen schade opliepen kon zij hierna haar weg vervolgen. Wie uiteindelijk de schuldige is geweest van de aanrijding zal door de verzekering bepaald worden. Het verkeer heeft ten tijde van de aanrijding geen hinder ondervonden.

Foto : Joëy Heijstek

DSC_4295

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!