zondag, januari 16, 2022
5.6 C
Rotterdam
zondag 16 januari 2022

Scooterrijder gewond na aanrijding Grote Beer Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een scooterrijder is vrijdagochtend gewond geraakt nadat deze op de kruising Grote Beer met de Evenaar in botsing kwam met een afslaande auto. Mogelijk zag de automobilist de passerende scooter over het hoofd waarna de aanrijding ontstond, ambulancepersoneel is ter plaatse gekomen om de opzittende van de scooter te behandelen aan eventuele verwondingen.

De politie heeft ter plaatse de schadeformulieren met de betrokken automobiliste ingevuld, omdat zowel de auto als de scooter geen schade opliepen kon zij hierna haar weg vervolgen. Wie uiteindelijk de schuldige is geweest van de aanrijding zal door de verzekering bepaald worden. Het verkeer heeft ten tijde van de aanrijding geen hinder ondervonden.

Foto : Joëy Heijstek

DSC_4295

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,117VolgersVolg
- advertentie -