Gewonde na steekpartij Wolphaertsbocht Rotterdam

zaterdag 28 juni 2014 08:46

Rotterdam – Agenten hebben vrijdag op zaterdag een man aangehouden op de Wolphaertsbocht na steekincident waarbij een 36-jarige Rotterdammer gewond is geraakt.

Om 2.40 u kregen agenten een melding van een steekincident in een woning op de Wolphaertsbocht waarbij een 36-jarige man uit Rotterdam gewond aan zijn nek is geraakt. Hij is goed aanspreekbaar overgebracht naar ziekenhuis. In de woning vonden agenten het vermoedelijke steekwapen welke in beslag is genomen. Tijdens het onderzoek in woning vonden agenten ook nog een crowtent met hennep. De 54-jarige bewoner is aangehouden. Politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij Wolphaertsbocht Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten hebben vrijdag op zaterdag een man aangehouden op de Wolphaertsbocht na steekincident waarbij een 36-jarige Rotterdammer gewond is geraakt.

Om 2.40 u kregen agenten een melding van een steekincident in een woning op de Wolphaertsbocht waarbij een 36-jarige man uit Rotterdam gewond aan zijn nek is geraakt. Hij is goed aanspreekbaar overgebracht naar ziekenhuis. In de woning vonden agenten het vermoedelijke steekwapen welke in beslag is genomen. Tijdens het onderzoek in woning vonden agenten ook nog een crowtent met hennep. De 54-jarige bewoner is aangehouden. Politie heeft de zaak in onderzoek.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!