Jongen (14) overvalt snackbar Groenekruislaan Dordrecht

Date:

Deel bericht:


Dordrecht
– Agenten hebben zaterdagavond een 14-jarige jongen opgepakt omdat hij verdacht wordt van een overval op een snackbar aan de Groenekruislaan. Even voor acht uur kwam hij de snackbar binnen en bedreigde het personeel met een mes. Hij deed een greep in de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Agenten gingen op zoek naar de verdachte en troffen hem aan op de Vijverlaan en hielden hem aan. In zijn directe omgeving werd er een mes aangetroffen. De politie denkt dat deze van de jongeman is. De zaak is overgedragen aan de recherche en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd