Jongen (14) overvalt snackbar Groenekruislaan Dordrecht

zaterdag 28 juni 2014 12:33


Dordrecht
– Agenten hebben zaterdagavond een 14-jarige jongen opgepakt omdat hij verdacht wordt van een overval op een snackbar aan de Groenekruislaan. Even voor acht uur kwam hij de snackbar binnen en bedreigde het personeel met een mes. Hij deed een greep in de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Agenten gingen op zoek naar de verdachte en troffen hem aan op de Vijverlaan en hielden hem aan. In zijn directe omgeving werd er een mes aangetroffen. De politie denkt dat deze van de jongeman is. De zaak is overgedragen aan de recherche en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (14) overvalt snackbar Groenekruislaan Dordrecht
Schrijver:

 

 


Dordrecht
– Agenten hebben zaterdagavond een 14-jarige jongen opgepakt omdat hij verdacht wordt van een overval op een snackbar aan de Groenekruislaan. Even voor acht uur kwam hij de snackbar binnen en bedreigde het personeel met een mes. Hij deed een greep in de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor.

Agenten gingen op zoek naar de verdachte en troffen hem aan op de Vijverlaan en hielden hem aan. In zijn directe omgeving werd er een mes aangetroffen. De politie denkt dat deze van de jongeman is. De zaak is overgedragen aan de recherche en meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

 

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!