woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Wasdroger veroorzaakt brand in woning Puccinistraat Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een wasdroger heeft zaterdagmiddag veel schade in een woning aan de Puccinistraat veroorzaakt nadat er door nog onbekende oorzaak brand uitbrak. Toegesnelde brandweerlieden konden het vuur snel onder controle krijgen, de bewoners van het pand waren op het moment dat de brand ontstond niet thuis.

Overige inboedel wat ten tijde van de brand risico liep is door de brandweer op het balkon gezet. Met behulp van een overdrukventilator is de rookontwikkeling uit de woning gedreven. Firma Salvage zal uiteindelijk de schade in de woning in kaart brengen.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1435 IMG_1446 IMG_1453 IMG_1427 IMG_1419

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -