Wasdroger veroorzaakt brand in woning Puccinistraat Capelle aan den IJssel

zaterdag 28 juni 2014 15:46

Capelle aan den IJssel – Een wasdroger heeft zaterdagmiddag veel schade in een woning aan de Puccinistraat veroorzaakt nadat er door nog onbekende oorzaak brand uitbrak. Toegesnelde brandweerlieden konden het vuur snel onder controle krijgen, de bewoners van het pand waren op het moment dat de brand ontstond niet thuis.

Overige inboedel wat ten tijde van de brand risico liep is door de brandweer op het balkon gezet. Met behulp van een overdrukventilator is de rookontwikkeling uit de woning gedreven. Firma Salvage zal uiteindelijk de schade in de woning in kaart brengen.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1435 IMG_1446 IMG_1453 IMG_1427 IMG_1419

 

0 reacties

Wasdroger veroorzaakt brand in woning Puccinistraat Capelle aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Capelle aan den IJssel – Een wasdroger heeft zaterdagmiddag veel schade in een woning aan de Puccinistraat veroorzaakt nadat er door nog onbekende oorzaak brand uitbrak. Toegesnelde brandweerlieden konden het vuur snel onder controle krijgen, de bewoners van het pand waren op het moment dat de brand ontstond niet thuis.

Overige inboedel wat ten tijde van de brand risico liep is door de brandweer op het balkon gezet. Met behulp van een overdrukventilator is de rookontwikkeling uit de woning gedreven. Firma Salvage zal uiteindelijk de schade in de woning in kaart brengen.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_1435 IMG_1446 IMG_1453 IMG_1427 IMG_1419

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!