Auto slaat over de kop tijdens uitwijkmanoeuvre Prins Alexanderlaan Rotterdam

zondag 29 juni 2014 21:40

Rotterdam – Zondagavond is een automobilist gewond geraakt op de Prins Alexanderlaan nadat hij met zijn auto over de kop sloeg tijdens een uitwijkmanoeuvre. De bestuurder van de auto reed ter hoogte van de Koperstraat nadat hij door nog onbekende oorzaak ergens voor moest uitwijken, tijdens het afremmen verloor de bestuurder de macht over het stuur waarna de auto over de kop sloeg.

Gealarmeerde hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling rukte ook de brandweer uit, ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn. Het slachtoffer is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel behandeld, vanwege het ongeval werd het verkeer in de richting van Oosterflank omgeleid via de Koperstraat. Door het ongeval liep de auto veel schade op.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

DSC_4297 DSC_4300 DSC_4301 DSC_4304

IMG_0012 IMG_0015 IMG_0020

 

0 reacties

Auto slaat over de kop tijdens uitwijkmanoeuvre Prins Alexanderlaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zondagavond is een automobilist gewond geraakt op de Prins Alexanderlaan nadat hij met zijn auto over de kop sloeg tijdens een uitwijkmanoeuvre. De bestuurder van de auto reed ter hoogte van de Koperstraat nadat hij door nog onbekende oorzaak ergens voor moest uitwijken, tijdens het afremmen verloor de bestuurder de macht over het stuur waarna de auto over de kop sloeg.

Gealarmeerde hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse, omdat er mogelijk sprake was van een beknelling rukte ook de brandweer uit, ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn. Het slachtoffer is door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel behandeld, vanwege het ongeval werd het verkeer in de richting van Oosterflank omgeleid via de Koperstraat. Door het ongeval liep de auto veel schade op.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

DSC_4297 DSC_4300 DSC_4301 DSC_4304

IMG_0012 IMG_0015 IMG_0020

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!