woensdag, januari 19, 2022
5.4 C
Rotterdam
woensdag 19 januari 2022

Oranjefans vieren wederom feest in Hofpleinfontein Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een legioen aan oranjefans hebben zondagavond de Hofpleinfontein weer oranje doen kleuren. De overwinning van Nederland op Mexico werd uiteraard weer uitbundig gevierd op het Hofplein. De mannen van het Nederlands Elftal wisten in de 88ste minuut door Wesley Sneijder de gelijkmaker te maken, om vervolgens enkele minuten later trapte Klaas-Jan Huntelaar zijn penalty in het net om Mexico naar huis te sturen.

Veel voetbalsupporters waren bij verschillende café’s in de omgeving van het Stadhuisplein de wedstrijd aan het kijken. Na winst trokken zij wederom traditioneel naar de fontein. Een aantal van hen trotseerden het koude water en namen een verfrissende duik na een spannende wedstrijd. De politie was goed voorbereid en had samen met handhaving een gedeelte afgezet. Om ongeveer negen uur werd het Hofplein ontruimd om de rust te laten wederkeren. Iedereen vertrok richting de Coolsingel. Op de Meent was er sprake van een opstootje waarbij een autoruit sneuvelde. De volgende wedstrijd is op 5 Juli om 22.00 uur tegen de winnaar van Griekenland – Costa Rica.

Foto’s : Dennis Vervoorn (Klik hier voor meer op zijn website)

IMG_6088 IMG_6103 IMG_6116 IMG_6128 IMG_6134 IMG_6145 IMG_6172 IMG_6178 IMG_6222 IMG_6247-fans

 

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,119VolgersVolg
- advertentie -