Oranjefans vieren wederom feest in Hofpleinfontein Rotterdam

zondag 29 juni 2014 23:20

Rotterdam – Een legioen aan oranjefans hebben zondagavond de Hofpleinfontein weer oranje doen kleuren. De overwinning van Nederland op Mexico werd uiteraard weer uitbundig gevierd op het Hofplein. De mannen van het Nederlands Elftal wisten in de 88ste minuut door Wesley Sneijder de gelijkmaker te maken, om vervolgens enkele minuten later trapte Klaas-Jan Huntelaar zijn penalty in het net om Mexico naar huis te sturen.

Veel voetbalsupporters waren bij verschillende café’s in de omgeving van het Stadhuisplein de wedstrijd aan het kijken. Na winst trokken zij wederom traditioneel naar de fontein. Een aantal van hen trotseerden het koude water en namen een verfrissende duik na een spannende wedstrijd. De politie was goed voorbereid en had samen met handhaving een gedeelte afgezet. Om ongeveer negen uur werd het Hofplein ontruimd om de rust te laten wederkeren. Iedereen vertrok richting de Coolsingel. Op de Meent was er sprake van een opstootje waarbij een autoruit sneuvelde. De volgende wedstrijd is op 5 Juli om 22.00 uur tegen de winnaar van Griekenland – Costa Rica.

Foto’s : Dennis Vervoorn (Klik hier voor meer op zijn website)

IMG_6088 IMG_6103 IMG_6116 IMG_6128 IMG_6134 IMG_6145 IMG_6172 IMG_6178 IMG_6222 IMG_6247-fans

 

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Oranjefans vieren wederom feest in Hofpleinfontein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een legioen aan oranjefans hebben zondagavond de Hofpleinfontein weer oranje doen kleuren. De overwinning van Nederland op Mexico werd uiteraard weer uitbundig gevierd op het Hofplein. De mannen van het Nederlands Elftal wisten in de 88ste minuut door Wesley Sneijder de gelijkmaker te maken, om vervolgens enkele minuten later trapte Klaas-Jan Huntelaar zijn penalty in het net om Mexico naar huis te sturen.

Veel voetbalsupporters waren bij verschillende café’s in de omgeving van het Stadhuisplein de wedstrijd aan het kijken. Na winst trokken zij wederom traditioneel naar de fontein. Een aantal van hen trotseerden het koude water en namen een verfrissende duik na een spannende wedstrijd. De politie was goed voorbereid en had samen met handhaving een gedeelte afgezet. Om ongeveer negen uur werd het Hofplein ontruimd om de rust te laten wederkeren. Iedereen vertrok richting de Coolsingel. Op de Meent was er sprake van een opstootje waarbij een autoruit sneuvelde. De volgende wedstrijd is op 5 Juli om 22.00 uur tegen de winnaar van Griekenland – Costa Rica.

Foto’s : Dennis Vervoorn (Klik hier voor meer op zijn website)

IMG_6088 IMG_6103 IMG_6116 IMG_6128 IMG_6134 IMG_6145 IMG_6172 IMG_6178 IMG_6222 IMG_6247-fans

 

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!