Politie schiet op verdachte tijdens uitpraatprocedure Engelandlaan Zoetermeer

zondag 29 juni 2014 02:05


Zoetermeer – De politie heeft zondagochtend omstreeks één uur een 31-jarige man neergeschoten op de Engelandlaan. De man was verward en de agenten kregen de melding dat hij vanaf zijn woning naar het centrum reed om daar iemand neer te steken. Agenten stelden direct een zoekactie in naar de man en troffen hem aan op de Engelandlaan. Daar startten zij een uitpraatprocedure om de man uit de auto te laten komen. De bestuurder volgde de aanwijzingen van de agenten niet op waarop ze zich genoodzaakt voelden om op de man te schieten.

De man raakte daardoor zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie liet weten dat zijn toestand stabiel is. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte en de bedreiging en is op zoek naar getuigen. Volgens een getuige zou een man op de Engelandlaan met een mes hebben gezwaaid. Dit was voorafgaand aan de uitpraatprocedure. De politie zoekt personen die hierover ook informatie hebben. Zij worden verzocht zich te melden via 0900 -8844. De Rijksrecherche onderzoekt het schietincident.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie schiet op verdachte tijdens uitpraatprocedure Engelandlaan Zoetermeer
Schrijver:

 

 


Zoetermeer – De politie heeft zondagochtend omstreeks één uur een 31-jarige man neergeschoten op de Engelandlaan. De man was verward en de agenten kregen de melding dat hij vanaf zijn woning naar het centrum reed om daar iemand neer te steken. Agenten stelden direct een zoekactie in naar de man en troffen hem aan op de Engelandlaan. Daar startten zij een uitpraatprocedure om de man uit de auto te laten komen. De bestuurder volgde de aanwijzingen van de agenten niet op waarop ze zich genoodzaakt voelden om op de man te schieten.

De man raakte daardoor zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie liet weten dat zijn toestand stabiel is. De politie doet verder onderzoek naar de verdachte en de bedreiging en is op zoek naar getuigen. Volgens een getuige zou een man op de Engelandlaan met een mes hebben gezwaaid. Dit was voorafgaand aan de uitpraatprocedure. De politie zoekt personen die hierover ook informatie hebben. Zij worden verzocht zich te melden via 0900 -8844. De Rijksrecherche onderzoekt het schietincident.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!