Arrestatieteam doet inval op binnenplaats van woningen Rusthoflaan na beroving Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Het arrestatieteam heeft maandagavond een inval gedaan op een binnenplaats van woningen aan de Rusthoflaan. Er werd gezocht naar meerdere daders van een diefstal of beroving die eerder plaatsvond in dezelfde straat. Rond half acht zou er mogelijk een vuurwapen zijn gebruikt door vier tot vijf daders. Een getuige had gezien dat ze een binnenplaats van een huizenblok aan de Rusthoflaan zouden zijn binnengegaan. Het arrestatieteam kwam ter plaatse en een politiehelikopter cirkelde een geruime tijd boven de wijk om de omgeving in de gaten te houden.

Het arrestatieteam viel de binnenplaats binnen maar trof daar geen verdachten meer aan. Door de inval was de Rusthoflaan, Nieuwe Crooswijkseweg de Couwaelstraat en de Paradijslaan enige tijd afgesloten voor het verkeer en voetgangers. Nadat er duidelijk was dat de mogelijke berovers niet meer in de buurt waren zijn de afzettingen opgeheven. De politie doet onderzoek naar de mogelijke verdachten.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd